| Svetainė | |
|
|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
'Choca' chief kristė bitch XD
Pranešimų skaičius : 6013 Age : 32 Registration date : 2007-09-17
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė Tr. 09 29 2010, 22:21 | |
| -fak nuvaro i kolidoriu pasiimt pamirstos kolos :DD -oo nu ka plepejot? paklausia dar uz duru -tikriausiai jau apie mane pasako iejas bet po to nusissypso nu jis juokauja,paduoda kola -kaip ji gyvena? | |
|
| |
vištytė chief brigė bitch XD
Pranešimų skaičius : 15102 Age : 32 Miestas : Forks, Washington Registration date : 2007-09-15
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė Tr. 09 29 2010, 22:29 | |
| -nu aš bandžiau sužinoti kaip jai su brunu sekasi bet nu ji pradėjo šnekėti apie kažkokį alejandra ar aleksa:DDD -nusijuokia. -ir dar pasakiau mūsų sumanymą dėl sienos tai ji sutiko atsidaro kolos ir neapsitaško:DDDD -Piru, nusivyliau tavim, pamiršai suplakti, koks tu išsibalškes :DDDDDDD papasakok kaip tau darbe sekėsi | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė Tr. 09 29 2010, 22:40 | |
| -koks dar aleksas Nu Piru turi nuspresti ar galima su juo Vanesai susitikinet ar ne :DD -xa mano darbas kietas jau sakiau turiu pardavinet zmonem namus,o juos taip lengva itikint juoku darbas Nu Piru moka itikint :DDDDD Piru paiima kalbedamas dar kita skardine suplaka ir paduoda Hay kad galetu pasilinksminti :DD | |
|
| |
Pranešimų skaičius : 15102 Age : 32 Miestas : Forks, Washington Registration date : 2007-09-15
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė Tr. 09 29 2010, 22:45 | |
| -kažkoks mielas vaikinukas.. nu bet matosi kad brunas dar jos galvoj nors ji tą neigia pabaigia savo gabaliuką picos ir pasiėmusi kolą ta suplaktą apsitaško pati, aišku ir Piru gauna tada jau Hay atsipalaiduoja, atsiremia į atloša, užsikelia kojas ant stalo:DD -tai kiek namų pardavei šiandien?:DDDDDDD aš ir ieškosiu darbo veliau | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė Tr. 09 29 2010, 22:50 | |
| -viena nu aisku is jo pasakojimu galima buvo tiketis daugiau :DDDDDDDDDD -bet cia tik pradzia tie zmones kur pirko sake kad as kietas nu nes buvo musu amziaus... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD nu tada jis supranta kad per daug prisigyre :DD -em nu joa gerai,ka per tv rodo :DD ijungia -ghaletum dirbti ziniu vedeja :DDD | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė Tr. 09 29 2010, 22:54 | |
| -ohoo Piru, vieną namą, man rodos tikrai valdai jau ten:DDDDD nusijuokia, nu nepiktybiškai bet jie gi mėgsta pasityčiot bšk vienas iš kito -aha masčiau pakeisti roką žilinską, naglį šuliją ir dar vesti sprotą -pasako su dideliu užsidegimu, paskiau aišku žvengia:DDD -aš pakalbėsiu su taov tėvu ir jis mane priims dirbti.. būsiu tavo bosė, valdysiu tave :DDDDDDDDDDDD | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė Tr. 09 29 2010, 23:25 | |
| -saipykis saipykis mazdaug parodysiu dar tau :DDDDDDDDDDD isispokso i telika -mano tevas taves nepriims ten bobos nedirba :DDDDDDDDDDDDDD | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė Tr. 09 29 2010, 23:31 | |
| -aš tau panaši į boba? :DDDDDD hayley pagriebia jam už kaklo, nu tipo smaugs:DDDDDDDDD | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė Kv. 09 30 2010, 00:49 | |
| Piru ima juoktis patraukia jos rankas nuo savo kaklo :DD -arši boba :DDDDDDDDDD | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė Kv. 09 30 2010, 01:17 | |
| -o tu visai ne aršus diedas:DDDDDDDDDDDD silpnutis viščiukas nusijuokia -rūkalius:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė Kv. 09 30 2010, 01:24 | |
| -ne as visai ne arsus prisimena kaip atkersijo Hay skriaudikui ir sypteli :DD -taip tikrai as silpnas apsimeta kad nuliusta,bet kai isgirsta apie rukyma pasiziuri i Hay lyg ji butu nusikeikus prancuziskai :DDD -as rukalius o tu... nesugalvoja kaip cia ja pavadinti :DDDD -tu...tu kalakutas :DDDDDDDDDDDDDDDD | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė Kv. 09 30 2010, 01:29 | |
| Hay labai aišku apsidžiaugia kai jis pripažįsta jog yra silpnas:DDDDDDDDDDDDDDDDD bet paskiau paklaikus atsisuka į jį:D -kaip tu mane pavadinai??? kalakutu??? reiškia mums šiame gyvenime nepakeliui :DDDDDDDDDDDDDDD | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė Kv. 09 30 2010, 01:37 | |
| -ok zinai kur durys susikemsa picos ir lyg niekur nieko persijunges kanala ziuri i tv :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD nu po to jis zvilgteli i Hay vos tramdymas juoka :DD -atrodai nesveikai graziai ir sexualiai kai man aiskini gyvenima :DDDDDDDDDD | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė Kv. 09 30 2010, 01:42 | |
| -tu irgi žinai kur durys žiūri į televizorių bet aišku po jo žodžių atsisuką į jį -aha žinau kad atrodau nerealiai, man patinka kai pradedi meilintis:DDDDDDDDDD nusijuokia ir kumšteli jam nesmarkiai, tada pabučiuoja:DDD -aš nebepykstu kad pavadinai mane kalakutu, nors man ir nepatinka kalakutai:DD | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė Kv. 09 30 2010, 01:46 | |
| Piru aisku laimingas kai ji musa :DD -nu man patinka tau meilintis :DDD isjungia telika -myliu tave vista -einu parukyt atsistoja ir nuvaro i balkona :DDDDDD | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė Kv. 09 30 2010, 01:50 | |
| Hay pagalvoja kad pamiršo išnešti peleninę iš balkono -aš ir tave myliu viščiuk todėl einu paklosiu mums lovą, pratinuosi būti gera žmona:DDDD nusijuokia ir nuvaro į miegamaji:DDD | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė Pir. 10 04 2010, 23:11 | |
| | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė Pir. 10 04 2010, 23:15 | |
| Hayley užsikaria jam ant kaklo:DDDD -nori kad galėčiau :DDD -nusijuokia ir jai jau nebeįdomu kai jis gali skirti demesį jai:DD -einam padaryti skelbimo kaimynams kad pas mus vakarėlis ir jei jiems kažkas blogai bus tai tegul prisijungia:DDD | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė Pir. 10 04 2010, 23:26 | |
| Piru ir nebeidomu skirti jai demesio kai gali :DD atsistoja -tuoooj padarysim skelbima Piru uzsiruko cigarete,atidaro langus ir garsiai ijungia muzika,nu tikrai garsiai :DD -I'll move to Paris, shoot some heroin, and fuck with the stars. You man the island and the cocaine and the elegant cars. padainuoja biski eidamas prie lango,nu aisku iskart atsiveria pora langu islenda zmogeliai nepatenkinti ir pradeda zudyti Piru zvilgsniu :D -kaip sekasi? Piru kilsteli cigarete lyg pasisveikindamas :DDD | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė Pir. 10 04 2010, 23:32 | |
| Hayley nusijuokia patenkinta, jai patinka toks Piru elgesys -yeah, fuck with the stars -pritaria jam ir paskiau išlindus pro langą pamojuoja visiem kas tik gali ją matyti. tada atsisėda ant palangės, nu jai patinka extremalūs dalykai:DDD -kada draugai ateis?? aišku ji supranta kad žiauriai norėtų parukyti -aš parukysiu -paneša jam:DDDDDDDDDD | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė Pir. 10 04 2010, 23:37 | |
| -nezinau mano darbas tik pranesti Brunui,toliau jau jis tvarko situs reikalus :DDDDD Kadangi Piru gera nuotaika jis pats paduoda ir pridega Hay cigarete -nusipelnei po tokiu pusryciu :DDDD nusisypso po to viena ranka paiima jos ranka, nu trbt jam suveikia instinktai saugoti Hay kad ji neiskristu ir neprisitrekstu :DD kazkokia moterele pradeda cypauti nepatenkinta kad negali ziureti sveiaktos abc per ju muzika -atsiprasau mes nieko negirdim,nes pametem klausos aparatus Piru ispucia duma,ir pakelia galva i dangu gal idegs veida :DDDD | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė Pir. 10 04 2010, 23:45 | |
| Hayley įtraukia pora dūmų pasimėgaudama, ji suvokia kad dabar nieko negali būti geriau -let the grandma be a bitch -pasako Piru po tos moterytės žodžiu:DD taip draugiškai:DD o kadangi Hay ir pati nenori prisitrėkšti nes laukia geras vakarėlis tai ji ir laikosi už Piru rankos:D o kažkoks jaunimmėlis praėjęs pro juos tai laimingi pašūkauja kad gera muzika leidžia, Hay atsisuka į juos -jooo žinom, pas mus vakarėlis šiandien :DD gali užsukti vakare:DDDD nu ji žino kad jie neužsuks nes jie jau dabar jos paeina ant kojų:DD -klausyk Piru, pas mus netilps daug žmonių, kaikuriems teks būt laiptinėje aš manau bet šiaip tai px -nu jų butas mažas, netilps tiek žmonių kiek tilpdavo kai gyveno name:DD | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė Tr. 10 06 2010, 20:28 | |
| Piru irgi pasiziuri i tuos vaikinukus -joa joa galit atnesti bonka pasistenkit nenusiridenti nuo laiptu tik nes bonka sudauzysit nu Piru kietesnis uz juos tai ziuri i juos kaip i kvailelius nu tada pasisuka i Hay ir juos pamirsta -eeeeem nu tai koks skirtumas kur nuluzti ar prie duru ar viduj ant grindu :DDD | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė Tr. 10 06 2010, 23:12 | |
| nu tie žmogeliai jaunesni už juos tai čia faktas kad Piru kietesnis:DD Hay pasisuka į Piru -nu šiaip jo, tu teisus, koks skirtumas ant kurių grindų miegi -išpučia dūmus į viršų. pamasto kad pagaliau vakarėlis nes kai Piru namie ji negali susirasti spintoj tablečių ir pasisvaiginti, o kai vakarėlis tai puiki proga, nes šiaip jau norisi -aš labai norėčiau kristi, kaip atsimeni tada parašiutu šokom tai norėčiau dar atsilošia atgal kiek dasiekia Piru ranka, nu čia nėra aukštai aišku bet vistiek gera -pajusti tą kritimo jausmą -pasiubuoja į šonus:DDDDD | |
|
| |
| |
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė | |
| |
|
| |
| Svetainė | |