| Svetainė | |
|
|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
vištytė chief brigė bitch XD
Pranešimų skaičius : 15102 Age : 32 Miestas : Forks, Washington Registration date : 2007-09-15
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė Antr. 09 28 2010, 01:44 | |
| -jis jau šiandien velavo, tai gal savaitės laukt nereikės:DD juokiasi ir užpilus kavą atneša čia, pastato ant staliuko, o pati įsitaiso ant sofos -taip pat.. mes su Piru norėjom tave ir Bruna pakviesti kuria nors dieną vakarienės ar kanors panašaus, bet jei jūsų santykiai tokie patys įtempti tai nežinau tada | |
|
| |
'Choca' chief kristė bitch XD
Pranešimų skaičius : 6013 Age : 32 Registration date : 2007-09-17
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė Antr. 09 28 2010, 02:10 | |
| | |
|
| |
Pranešimų skaičius : 15102 Age : 32 Miestas : Forks, Washington Registration date : 2007-09-15
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė Antr. 09 28 2010, 02:17 | |
| -tikrai? nuuu turėsi mus supažindinti -nu Hay mato kad Vanesa meluoja, matosi iš akių kad jos jausmai Brunui egzistuoja, tačiau nutyli -pasitarsim su Piru. gaila iš tiesų kad Brunas tik nesusipratimas buvo, nes matėsi kad tu jam patikai. jūs butumėt buvusi nereali pora, bet dabar aš nekantrauju susipažinti su.. Aleksu nu Hay pagalvojo kad jei pamatytų Aleksa tai pakalbėtų su juo:D atsigeria kavossss | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė Antr. 09 28 2010, 03:23 | |
| -liaukis Hay nieko jis man nejaute,ir siaip jis bailys pasimuisto biski po to atsigeria kavos -o Aleksas mielas as jam tikrai patinku,ir jis neskaiciuoja ant sienos su kiek merginu jau permiegojo :DDDDDDDDDDDD | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė Antr. 09 28 2010, 03:40 | |
| -nesmerk jo taip, jis tiesiog niekada neturėjo paprastos merginos, todėl taip ir elgiasi nu Hay pabando pateisinti Bruną:DD -beje, kur tu apsistojus? nes ankščiau kiek žinau su Brunu gyvenai | |
|
| |
| |
| |
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė Antr. 09 28 2010, 03:49 | |
| -aš ir ankščiau galvojau kad niekad neprapuolu:D nusijuokia ir išsitraukia cigaretę, pasiūlo ir Vanesai -Vanesa, manau tau nereikia dirbti kitose dailės galerijose, atidaryk savo, mes tave palaikysim, tikrai -nu jai patinka jos darbai labai:D | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė Antr. 09 28 2010, 19:19 | |
| Vanesa paiima ciagerete -maniau kad nerukai prisidege ir itraukia duma -nera taip paprasta atidaryti savo galerija,kolkas noriu igyti patirties o veliau galvosiu ka daryti Na Vanesa siaip labai protynga ji apie viska pagalvoja visada :DDD -galvoju,jei jau cia isikuriu bandysiu dar mokytis tobulinti savo zinias | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė Antr. 09 28 2010, 19:24 | |
| -kai su Piru būnu nerūkau.. šiandien galva plyšta -paaiškina kodėl rūko dabar ir šypteli įtraukdama pora dūmų. -būtų nuostabu! aš irgi galvoju apie studijas.. nors akščiau atrodė kad lengvas gyvenimas yra gerai bet dabar pradedu suprasti kad nenoriu visą likusį gyvenimą praleisti nieko nedarydama beto aš nesmagiai jaučiuosi kad Piru dirba o aš sedžiu namie:DD nusijuokia. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė Antr. 09 28 2010, 19:31 | |
| Vanesa nusisypso -sventet savo naujo gyvenimo pradzia :DD nu ji pagalvoja,kad Hay del to plysta galva :DD -šaunu,kad nori kazka veikti,nemanau kad tau tiktu nusivylusios namu seimininkes gyvenimo budas,nors turi teise rinktis,manau Piru tave taip dievina,kad jei noretum galetum nieko neveikti,ir jam butu visai dzin kad tik butum laiminga :DD | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė Antr. 09 28 2010, 19:44 | |
| -panašiai:DD -nusijuokia, nu Hay tai šventė:D tada paklauso ką Vanesa sako, nu jai tikrai gera girdėti tokiu žodžius apie Piru jausmus -neduok dieve, aš nusivylusi namų šeimininkė nebūsiu, man jau baisu pagalvoti kaip aš artimiausiu laiku kokias grindis šveisiu, nes Piru sakė filmuos tokiius įvykius:DD -nusijuokia.-ir šiaip, gėda pripažinti bet aš nieko nemokų, niekada namų ruoša neužsiminėjau Piru nors valgyt moka daryti, o aš vakar ryžius viriau tai jie net neišvirę buvo:DD plepa Hay:DDD | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė Antr. 09 28 2010, 19:49 | |
| Vanesa išsisiepia -nori isduosiu paslapti Piru moka gaminti valgyti tik todel kad budami mazesni mes susilazinom,db jau nepamenu del ko ir jis pralaimejo tad jam teko perskaityti visa stora kulinarijos knyga ir pagaminti man visa savaite po nauja patiekala po to jis uzsikabliavo uz maisto gaminimo :DD prisiminus nusijuokia -o tu nesijaudink del to ko nemoki,pamazu viska ismoksi ir darysi daug geriau negu Piru,nes mes moterys ir siaip esam pranasesnes uz vyrus nors jie tai ir neigia atsigeria kavos,uztraukia duma -tiesiog dabar naudokis proga kad Piru nera ir praktikuokis,pamatysi po menesio pati nustebsi kokia gali buti gabi | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė Antr. 09 28 2010, 19:56 | |
| Hayley išklauso ir aišku juokiasi:DD -omg tikrai?:DDD labai džiaugiuosi kad tu susilažinai su juo nes mes alkani sedėtumėm:DD Hay pagalvoja apie Piru skaitantį knygą kulinarinę ir vel nusijuokia:D -aš žinau kad mes pranašesnės beveik visose srityse, bet pripažįstu kad vyrai geresni kulinarai nei moterys.. nors čia amžinas klausimas daugeliui:DDD nusijuokia ir užtraukia dumą -tu teisi aš jį kadanors nustebinsiu beje mes su Piru kalbėjom kad norėtumėm jog tu parodytum savo meninius sugebėjimus ant mūsų sienos | |
|
| |
| |
| |
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė Antr. 09 28 2010, 20:17 | |
| -mes būtent apie tai ir mastėm kokioj nors senovinėje mašinoj mus kietus nupieštum, žinai pankus, rokerius:DDD mes aišku galėtumėm pasisamdyti kažką kad nupieštų bet kas mūsų nepažįsta tas negalės mūsų nupiešti tiesiog negalės dvasios perteikti:DDD nu čia faktas:DDDDDDD | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė Antr. 09 28 2010, 20:21 | |
| Vanesa nusisypso,nu ji jauciasi laiminga,kad ja pasitiki -oho na okey as sutinku bus smagu jus piesti ;DDD pasiziuri i laikrodi -manau man laikas,turiu darbo,del piesimo susiskambinsim ir sutarsim as viska apgalvosiu pabandysiu kazka nupiesti ir jum parodysiu jei patiks tada imsimes sienos entuziastingai jau nusiteikus pakyla ir apkabina Hay :DD -tu man labai pakelei nuotaika :DDD | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė Antr. 09 28 2010, 20:27 | |
| -aha gerai, man tinka -nu Hayley nusprendžia ją palydėti iki durų -džiaugiuos kad pakėliau, tu užsuk pas mus dažniau, ir Piru taves ilgisi ir man gerai kai nereikia vienai but nu Hay galėtų pasikviesti draugų bet nu jie dažnai apsivartoje būna tai būtų problemos:DDD -lauksiu skambučio ištiesia ranką kad žaibą padaryti:DDDDDDDDDDDDDDD | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė Antr. 09 28 2010, 21:41 | |
| -okey butinai,o tu gali ateiti i galerija kurioj dirbu dar karta ja apkabina -perduok linkejimus Piru ir iki pasimatymo Vanesa islekia pralinksmejus :D | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė Antr. 09 28 2010, 22:46 | |
| -čiau braške:DDD nusijuokia ir nuvaro sutvarkyti kavos puodukų bei užsileidžia muzikos | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė Tr. 09 29 2010, 00:19 | |
| Vakare Hayley laukdama Piru nusminga ant sofutės žiūrėdama filmą | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė Tr. 09 29 2010, 21:21 | |
| Hayley prabunda uo Piru šuksmo ir atsisėda, pasitrina akis:DD susivokia kad miegojo:D -omg Piru aš žiūrėjau filmą, ateik pas mane -sušunka jam, nu jis dar koridoriuje:D | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė Tr. 09 29 2010, 22:03 | |
| Piru igriuna i svetaine issisiepes,laimingas -jeeee baby pasiilgai manes padeda viska ant stalo ir nuvaro pabuciuoti savo meiles -as tai pasiilgau :DDD | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė Tr. 09 29 2010, 22:08 | |
| -aš tai nepasiilgau bet nu vistiek gera tave matyti:DDDD -pajuokauja kad nepasiilgo ir apsikabina jį, aišku jie išbučiuoja vienas kitą -džiaugiuosi kad tavęs neišvarė iš darbo.. nors iš dalies nesidžiaugiu nes jei man teks visa dieną vienai namie sedėti tai aš mirsiu :DDD | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė Tr. 09 29 2010, 22:13 | |
| -neišvare,man rodos as ten valdysiu Nusijuokia issidrebdamas ant sofos :DDD -nesijaudink mazute rasi ka veikti pasiziuri i staliuka ant kurio pica -man rodos mum ji reik arciau pasistatyti nuvaro prie staliuko ir arciau atsitempia ji -ka veikiai snd saule? atidaro pica :D | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė Tr. 09 29 2010, 22:17 | |
| Hayley pasiima prie picos, pasiima į rankas gabalą -sutvarkiau namus,-nu kokia ji faina:DD -o po pietų pasikviečiau vanesa tai mes išgėrėm kavos ir paplepėjom pasigiria savo brangenybei:DD atsikanda picos ir apsidairo -pala tu pirkai kolos? aš pamiršau arba nesiklausiau arba nemačiau:DDDDD | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė | |
| |
|
| |
| Svetainė | |
|